JELENTKEZEM

Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) határozzák meg a Belvárosi Autósiskola Kft. (3530 Miskolc, Corvin O. út 4.3/9) a “Túl a jogsin” gyakorlóvezetés jogosítvánnyal  fantázianevű vállalkozás és a Birta Roland Gábor által üzemeltetett www.vezetesgyakorlo.hu weboldal szolgáltatásainak igénybevételét.

Igénybevevőnek minősül minden olyan nagykorú természetes személy, jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, aki a weboldalt látogatja, illetve azon űrlapot, jelentkezési lapot tölt ki. A Vevő magára kötelező érvényűen elfogadja az ÁSZF-et. A Szolgáltató az ÁSZF változásait közzé teszi a weboldalon és gondoskodik róla, hogy azt a Vevők megismerhessék és elfogadhassák.

 

A szerződés létrejötte és tárgya:

Jelen ÁSZF szerinti szerződés a Szolgáltató és a szolgátatást igénybe vevő között akkor jön létre, ha a Vevő az ÁSZF-et elfogadja a jelentkezés vagy vásárlás során.

A jelentkezés kapcsolati űrlap kitöltésével, az ÁSZF elfogadásával és a Szolgáltató visszaigazolásával jön létre.

A Szolgáltató és Vevő között a Szolgáltatási Szerződés írásban is létrejöhet az ÁSZF elfogadása mellett.

 

Szolgáltatás:

A szolgáltatást igénybe vevő e-mailben, telefonon keresztül jelzi jelentkezési szándékát, melyet a Szolgáltató 24 órán belül visszaigazol. A jelentkezés feltétele érvényes magyarországi vezetői engedély “B” kategóriában.

 

A Szolgáltató vállalja:

  • A megbeszélt időpontban és helyen történő megjelenést, megfelelő műszaki, illetve esztétikai állapotban lévő gépjárművel.
  • A távolmaradását, késését a Vevőnek időben jelzi
  • Ha a megbeszélt szolgáltatás a szolgáltatást végző hibájából meghiúsul köteles pótórát biztosítania.

 

A Vevő kötelezettségei:

  • A megbeszélt helyen és időben pontosan megjelenni
  • 24 órán belüli lemondás esetén a teljes foglalkozás árát köteles megfizetni (egy foglalkozás 2x50 perc)
  • Rendelkeznie kell érvényes “B” kategóriás vezetői engedéllyel és vezetésre alkalmas állapotban kell megjelennie
  • A KRESZ szabályait köteles betartani és tudomásul veszi, hogy a jármű felelős vezetője, mivel vezetői engedély birtokában van

A megvásárolt csomag árát nem áll módunkban visszatéríteni, kivéve, ha a Vevő egészségügyi okokból alkalmatlanná válik orvosilag, és ezt hitelt érdemlően igazolja a Szolgáltató felé. Minden megkezdett csomag 1 éven belül felhasználható

crossmenuchevron-downchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram