JELENTKEZEM

A TE autód

Jogsi után megvetted életed első autóját, de nem mered szakember segítsége nélkül vezetni? A családban senkinek nincs jogsija és/vagy ideje, hogy elkísérjen első önálló utadra és legalább szóban segítséget nyújtson? A vizsgaútvonalakon otthon érzed magad (hiszen azokon sokat gyakoroltál),de a munkahelyed a gyermeked óvodája, iskolája nem a megszokott útvonalon helyezkedik el? Kívül esik komfortzónádon az autópályás vezetés, a hegyi szerpentin, az emelkedők illetve a lejtők, a parkolóházak, mélygarázsok használata ,de napi feladataid teljesítéséhez szükséged van ilyen jellegű vezetési tapasztalatra?

Ha ezek a kérdések felmerülnek benned, ezt a szolgáltatásunkat Neked ajánljuk!

A vezetési szint felmérése oktatópedállal felszerelt autóinkkal történik, utána lesz lehetőséged saját autóddal gyakorolni a mi segítségünkkel.
Időtartam
2x50 perc
Egy alkalom
16.000 Ft
JELENTKEZEM
Kedvezményes csomagok (5, 10, 15, 20 alkalmas) elérhetőek.

Autódnak rendelkeznie kell érvényes forgalmi engedéllyel, kötelező gépjárműfelelősségbiztosítással. A jármű alapvető műszaki állapotát az első elindulás előtt ellenőrizzük. Ez a Te érdekedet és biztonságos közlekedésedet szolgálja.

Jelentkezés

Várjuk megkeresésedet az alábbi elérhetőségeink egyikén
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram